Εθελοντές και εργαζόμενοι πραγματοποίησαν το 4ο Εθελοντικό Πότισμα για το 2016 που διοργάνωσε ο Σ.Π.Α.Π. στην περιοχή του Παίδων Πεντέλης

Με τη συμμετοχή εθελοντών και εργαζομένων του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) πραγματοποιήθηκε το 4ο εθελοντικό πότισμα του 2016 στις περιοχές του Πεντελικού πέριξ του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης που δεντροφυτεύτηκαν με μεγάλη επιτυχία κατά τη χειμερινή περίοδο του 2015 και την εαρινή περίοδο του 2016.

O Σ.Π.Α.Π., έδωσε με το πότισμα για άλλη μια φορά ελπίδα και ζωή στα χιλιάδες δεντράκια που φυτεύτηκαν κατά τους προηγούμενους μήνες.  Στην προσπάθεια χρησιμοποιήθηκαν όλα τα οχήματα του Συνδέσμου.

IMG_3222a  IMG_3208

Μετά την ολοκλήρωση του ποτίσματος, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Μέλη της Διοίκησης, εθελοντές και εργαζόμενοι του Σ.Π.Α.Π. παρά τη ζέστη, συνεχίζουμε τα καλοκαιρινά μας ποτίσματα, ώστε να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε το χειμώνα και την άνοιξη με τις αναδασώσεις και τις επιμέρους δενδροφυτεύσεις, με στόχο η προσπάθεια που κάναμε το χειμώνα να ευοδωθεί θετικά στην κατεύθυνση της ανάπλασης του Πεντελικού.

IMG_3017  IMG_2597a

Παράλληλα με το πότισμα και λόγω των αυξημένων ανέμων και άρα της αυξημένης επικινδυνότητας για πυρκαγιά, όλα τα Πυροφυλάκια του ΣΠΑΠ είναι επανδρωμένα με πυροφύλακες, εθελοντές και εργαζομένους, οι οποίοι σε 24ωρη βάση επιτηρούν το Πεντελικό.  Όλες αυτές οι δράσεις θα συνεχισθούν όλο το καλοκαίρι και καθόλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Ευχαριστώ τους εργαζομένους και εθελοντές του Συνδέσμου για τον ενθουσιασμό και το ζήλο που επέδειξαν και σε αυτό το πότισμα στις πλαγιές του Πεντελικού».

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.