Τους 60 εποχικούς εργαζομένους του Σ.Π.Α.Π για τις ανάγκες πυροφύλαξης του θέρους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Γ. Πατούλης

Τους 60 συμβασιούχους που θα απασχοληθούν στην πυροφύλαξη στους δήμους μέλη του Συνδέσμου για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) και σε άλλες θέσεις ευθύνης στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου καλωσόρισε ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στη διάρκεια της συνάντησης για την ανάληψη των καθηκόντων τους και την υπογραφή των εργασιακών συμβάσεων τους.

Με την ευκαιρία της υποδοχής των διμηνιτών ο Πρόεδρος κ. Πατούλης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους, κατέθεσε την υποστήριξη της Διοίκησης του Συνδέσμου προς το σημαντικό έργο που αναλαμβάνουν και τους ενθάρρυνε να επιδείξουν τον δέοντα ζήλο κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους καθώς όπως τους επεσήμανε ο Σύνδεσμος βασίζεται στην καλή συνεργασία μαζί τους.

Στο τέλος της εκδήλωσης, υπογράφηκαν οι σχετικές συμβάσεις εργασίας και οι νέοι εργαζόμενοι παρέλαβαν τον απαραίτητο εξοπλισμό για την άσκηση των καθηκόντων σας.

Οι 60 διμηνίτες θα απασχοληθούν σε δήμους μέλη του Συνδέσμου αναλαμβάνοντας καθήκοντα αποψίλωσης και επιτήρησης δασικών σημείων στο Πεντελικό αλλά και στους δήμους μέλη του Συνδέσμου.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Σ.Π.Α.Π Λεωνίδας Ψυχόπαιδας, και ο υπεύθυνος του Κέντρου Επιχειρήσεων του Σ.Π.Α.Π Νίκος Σταθόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.