Την πρόσληψη 50 ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας ανακοινώνει ο Σ.Π.Α.Π

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη και την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών πολιτικής προστασίας ανακοινώνει ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π).

Η χρονική διάρκεια της σύμβασης είναι δύο μήνες και αφορά στην πρόσληψη πενήντα (50) ατόμων, και συγκεκριμένα των ειδικοτήτων:

ΔΕ οδηγοί (8)
ΥΕ εργάτες καθαριότητας (42)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 04/07/2012 έως 10/07/2012 κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ., στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας & Δ. Μόσχα, Γραφείο Σ.Π.Α.Π, 2ος όροφος).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2132038390 ή 21320383247 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τις λεπτομέρειες της προκήρυξης εδώ

Για να κατεβάσετε την αίτηση πρόσληψης πατήστε εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.