Την πρόσληψη εποχικού προσωπικού, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας (2) μηνών, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών πυρασφάλειας & πολιτικής προστασίας ανακοινώνει ο Σ.Π.Α.Π

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού ανακοινώνει την πρόσληψη εποχικού προσωπικού, συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση έκτακτων και κατεπειγουσών αναγκών, που προέκυψαν από την επιτακτική ανάγκη πυρασφάλειας και πυροπροστασίας ως εξής:

Η πρόσληψη αφορά στις ειδικότητες:

ΔΕ Οδηγών (5)

ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (15)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας & Δ. Μόσχα, Γραφείο Δημάρχου, 3ος όροφος), την Τετάρτη 14/8/2013, την Παρασκευή 16/8/2013 και τη Δευτέρα 19/8/2013 κατά τις ώρες 9:00 έως 17:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2132038327.

Πατήστε εδώ για την Ανακοίνωση

Πατήστε εδώ για την Αίτηση

Πατήστε εδώ για την Υπεύθυνη δήλωση Γενικών Προσόντων Πρόσληψης κατά τον Ν.3584/07.

Πατήστε εδώ για την Υπεύθυνη δήλωση που αφορά μη κώλυμα πρόσληψης κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την Υπεύθυνη δήλωση δωδεκαμήνου κατά τον Νόμο 4071/2012.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.