Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του για το 2019 έκοψε ο Σ.Π.Α.Π.

Παρά την κατάσταση απόλυτης επιφυλακής και συνεχούς ετοιμότητας στην οποία βρίσκεται ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), πραγματοποίησε σε στενό κύκλο την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του για το 2019.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος και παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων Αρτέμιδας και Εθελοντές του Συνδέσμου.

Τυχερή της χρονιάς αναδείχθηκε η Εθελόντρια του Σ.Π.Α.Π., μέλος της Ομάδας του Κέντρου Επιχειρήσεων Σία Κομηλάγιου.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος ευχήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο και τους Εθελοντές Καλή Χρονιά και συμπλήρωσε:

«Παρά το ότι είμαστε σε κατάσταση επιφυλακής και σε επίπεδο υψηλής ετοιμότητας τηρούμε το έθιμο, έστω και σε πολύ κλειστό κύκλο και κόψαμε σήμερα την Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας για το 2019.  Τη χρονιά που πέρασε θεωρώ ότι ο Σύνδεσμός μας πραγματοποίησε σοβαρότατο έργο, τόσο σε επίπεδο πολιτικής προστασίας όσο και σε επίπεδο προστασίας του περιβάλλοντος.  Οργανώσαμε μία σειρά από δράσεις ευαισθητοποίησης της νέας κυρίως γενιάς στην προστασία του περιβάλλοντος και της επαφής με τη φύση. Παράλληλα εφαρμόσαμε για πρώτη φορά μέτρα που είχαν σα σκοπό τη φροντίδα αναδασωμένων περιοχών με κλαδέματα, αλλά και βιολογικά ραντίσματα για την καταπολέμηση της πιτυοκάμπης (κάμπιας) των δένδρων.  Είμαι βέβαιος ότι και το 2019 το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εθελοντές μας θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και με αμείωτη ένταση τις προσπάθειες τους για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Θερμές ευχές για Καλή Χρονιά σε όλους μας».

  

 

Από το Γραφείο Τύπου του Σ.Π.Α.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.