Την ετοιμότητα των Δήμων – μελών του ΣΠΑΠ για την εφαρμογή του μέτρου της προληπτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αντιπυρική περίοδο 2012 ζητεί με επιστολή του ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Την ετοιμότητα και τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την εφαρμογή του μέτρου προληπτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αντιπυρική περίοδο 2012 ζητεί από τα Γραφεία Πολιτικής Προστασίας των Δήμων – μελών του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) με επιστολή του ο Πρόεδρος και Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, με αφορμή σχετική ενημέρωση της Περιφέρειας Αττικής, Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κοινοποιώντας στους Δήμους –μέλη το υπ’αριθμ.Οικ.400/06.07.2012 έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής με θέμα: «Εφαρμογή του μέτρου προληπτικής απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αντιπυρική περίοδο», στο οποίο παρουσιάζονται οι δρόμοι που πρέπει να διακόπτεται η κυκλοφορία σε περίπτωση κινδύνου καλεί τα μέλη του Συνδέσμου να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να ζητούν τη συνδρομή του Συνδέσμου σε όποια έκτακτη ανάγκη προκύψει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.