Την ετοιμότητα των Δήμων μελών ζητά ο Σ.Π.Α.Π κατά τις ημέρες υψηλής επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς στα όρια ευθύνης του Συνδέσμου

Την ετοιμότητα και τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων πυροπροστασίας κατά τις ημέρες υψηλής επικινδυνότητας για εκδήλωση φωτιάς στα διοικητικά όρια ευθύνης του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) καλεί με επιστολή του τους δήμους μέλη ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με αφορμή την ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς το Σάββατο 16 Ιουνίου 2012.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κοινοποιώντας στους δήμους μέλη το υπ’ αριθμ. 4089/15.6.2012 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με θέμα: «Λήψη μέτρων λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς» καλεί τα Γραφεία Πολιτικής Προστασίας των δήμων μελών να βρίσκονται σε επιφυλακή και να ζητούν τη συνδρομή του Συνδέσμου σε όποια έκτακτη κατάσταση προκύψει.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.