Την ετοιμότητα των Δήμων μελών ζητά ο Σ.Π.Α.Π σήμερα Τρίτη 19 και αύριο Τετάρτη 20 Ιουνίου λόγω υψηλής επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς στα όρια ευθύνης του

Την πλήρη ετοιμότητα και τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων πυροπροστασίας κατά τις ημέρες υψηλής επικινδυνότητας για εκδήλωση φωτιάς στα διοικητικά όρια ευθύνης του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) καλεί με επιστολή του τους δήμους μέλη ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με αφορμή ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κοινοποιώντας στους δήμους μέλη το υπ’ αριθμ. 4165/18.6.2012 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με θέμα: «Λήψη μέτρων λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς» καλεί τα Γραφεία Πολιτικής Προστασίας των δήμων μελών να βρίσκονται σε επιφυλακή και να ζητούν τη συνδρομή του Συνδέσμου σε όποια έκτακτη κατάσταση προκύψει.

Ειδικά για την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, βάσει της υπ’ αριθμ. 87590/479/15-6-2012 απόφασης της Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, εφαρμόζεται το μέτρο της προληπτικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας των οχημάτων και παραμονής των εκδρομέων σε «ευπαθείς» περιοχές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *