Την απόδοση των προβλεπόμενων πόρων για την κάλυψη των δράσεων αντιπυρικής προστασίας του Πεντελικού Όρους ζητεί από το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Θ. Μπούφη ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Την επίσπευση της επιχορήγησης και την εκταμίευση των σχετικών κονδυλίων για την κάλυψη των δράσεων πυροπροστασίας του Πεντελικού Όρους, με δεδομένο ότι η αντιπυρική περίοδος έχει ξεκινήσει από την 1η Μαΐου 2012, ζητεί ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης από τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρο Μπούφη.

Στην επιστολή του ο κος Πατούλης επισημαίνει επίσης τους κινδύνους που είναι πιθανόν να δημιουργηθούν για έναν από τους ελάχιστους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής από την καθυστέρηση της ενεργοποίησης των μέτρων προστασίας που προβλέπει το επιχειρησιακό σχέδιο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.