Σ.Π.Α.Π.: Δεκαεπτά νέοι εργαζόμενοι χορτοκόπτες για κάλυψη εκτάκτων αναγκών της προετοιμασίας εν όψει της αντιπυρικής περιόδου

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) ολοκλήρωσε τη διαδικασία πρόσληψης και σήμερα ανέλαβαν υπηρεσία δεκαεπτά (17) συμβασιούχοι εργάτες πρασίνου-χορτοκόπτες, που θα αποτελέσουν εποχικό προσωπικό, ενόψει της θερινής περιόδου, για την προετοιμασία και την πρόληψη εν’ όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Οι εργαζόμενοι αυτοί ανά ομάδες θα πραγματοποιήσουν χορτοκοπές και καθαρισμούς, σε διάφορα σημεία της ζώνης ευθύνης του Σ.Π.Α.Π. και θα διατεθούν εκ περιτροπής στους 12 Δήμους Μέλη προκειμένου να συνδράμουν σε αποψιλώσεις και καθαρισμούς που θα υποδείξουν οι 12 Δήμοι του Σ.Π.Α.Π.  Θα επανδρώσουν επίσης το Κέντρο Επιχειρήσεων και τα οχήματα του Σ.Π.Α.Π. μαζί με εθελοντές σε βάρδιες, πρωί και απόγευμα λόγω της αυξημένης επιφυλακής που επιβάλλει η παρατεταμένη ανομβρία.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, κατά την ανάληψη των καθηκόντων των νέων εργαζομένων του Συνδέσμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Σ.Π.Α.Π. προσλαμβάνει την συγκεκριμένη ειδικότητα έκτακτων εργαζομένων.  Καλωσορίζω λοιπόν, στο Σύνδεσμο τους εργαζομένους μας, οι οποίοι μετά την εκπαίδευσή τους θα βοηθήσουν το ΣΠΑΠ και τους Δήμους Μέλη να προετοιμαστούν σε μέγιστο βαθμό για τη θερινή περίοδο, θα αναλάβουν δράσεις καθαρισμών, αποψιλώσεων, χορτοκοπών και συντήρησης ανοικτών χώρων και οικοπέδων, που θα πραγματοποιηθούν τόσο με πρωτοβουλία του Συνδέσμου μας, όσο και σε συνδρομή των Δήμων Μελών μας φυσικά θα ενισχύσουν την προσπάθεια πρόληψης δυσάρεστων φαινομένων, στελεχώνοντας το Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου, βοηθώντας στο βάψιμο και γέμισμα των δεξαμενών και στο βάψιμο των πυροφυλακίων.

Όλες αυτές οι δράσεις συγκροτούν ένα πρόγραμμα, το οποίο έχουμε σχεδιάσει προκειμένου να προστατεύσουμε τις περιαστικές περιοχές, συμμετέχοντας σε καθαρισμούς πρόληψης σε όλους τους Δήμους Μέλη του Σ.Π.Α.Π.  Ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει όλο το Μάιο και τον Ιούνιο να παρέχει εκ περιτροπής βοήθεια, σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα, στους Δήμους Μέλη του στους καθαρισμούς και αποψιλώσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, θα συμβάλλουμε σημαντικά πιστεύω,  στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του περιβάλλοντος των Δήμων Μελών μας που περιβάλλουν το Πεντελικό».

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.