Συνάντηση Αντιπροσωπείας του ΣΠΑΠ με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Στρατηγό Βασίλη Παπαγεωργίου

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19/05/2015, συνάντηση Αντιπροσωπείας του ΣΠΑΠ με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Στρατηγό Βασίλη Παπαγεωργίου.

Στην αντιπροσωπεία του ΣΠΑΠ συμμετείχαν ο Βλάσσης Σιώμος Πρόεδρος του Συνδέσμου και Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, ο Θανάσης Κρητικός, Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΠ και Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσου, ο Παναγιώτης Λάμπρου, Μέλος ΕΕ ΣΠΑΠ και Αντιδήμαρχος Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας και ο Δημήτρης Λιανός, μέλος ΔΣ ΣΠΑΠ και Αντιδήμαρχος Κηφισιάς. Από το Πυροσβεστικό Σώμα εκτός του Αρχηγού Στρατηγού Βασίλη Παπαγεωργίου, συμμετείχαν ο Αττικάρχης Υποστράτηγος Αθανάσιος Σερεντέλλος, ο Διοικητής Αθηνών Αρχιπύραρχος Μιχαήλ Ανδρεόπουλος, ο Διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ιωάννης Καρακώστας, ο Διοικητής του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Ηλίας Τσαπούρας και ο Διοικητής Πυροσβεστικού Σταθμού Νέας Μάκρης Δαμιανός Παπαδόπουλος.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν μία σειρά από θέματα που άπτονται της πρόληψης στον τομέα της πυροπροστασίας του Πεντελικού. Αναλυτικότερα:

1. Τοποθέτηση νέων πυροφυλακίων και επισκευή υπαρχόντων
2. Καθαρισμός περιοχών από τους οποίους διέρχονται καλώδια υπερυψηλής τάσης της ΔΕΗ
3. Αποκατάσταση δασικών δρόμων που έχουν υποστεί φθορές από τις βροχοπτώσεις και έχουν καταστεί αδιάβατοι για τα πυροσβεστικά οχήματα
4. Αποψιλώσεις ξερών χόρτων σε δασικές και μη περιοχές

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Στρατηγός Βασίλης Παπαγεωργίου εξήρε το αίσθημα ευθύνης και το ζήλο με τον οποίο ανταποκρίνονται στην αποστολή τους τα εθελοντικά κλιμάκια των Δήμων Μελών και οι εθελοντές του ΣΠΑΠ.

20150519_113904

Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος ευχαρίστησε δια μέσω του Αρχηγού όλο το Πυροσβεστικό Σώμα για την άψογη συνεργασία που υπάρχει μέχρι σήμερα και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους τρεις Διοικητές των περιοχών ευθύνης του ΣΠΑΠ, Γιάννη Καρακώστα Διοικητή του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού, Ηλία Τσαπούρα Διοικητή του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού και Δαμιανό Παπαδόπουλο Διοικητή Πυροσβεστικού Σταθμού Νέας Μάκρης, οι οποίοι επί 24ώρου βάσεως συνδράμουν με κάθε τρόπο τους Δήμους Μέλη του Συνδέσμου, όχι μόνο στους τομείς ευθύνης τους, αλλά και σε κάθε άλλη δράση που οργανώνουν, Δήμοι και φορείς του Πεντελικού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.