Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ συμμετείχε ο Βλάσσης Σιώμος

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ συμμετείχε ο Βλάσσης Σιώμος  Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ.

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ συζητήθηκαν  θέματα που αφορούν την προετοιμασία της Διημερίδας Πολιτικής Προστασίας που θα διοργανώσει η ΚΕΔΕ στη Σιάτιστα το 3ο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, καθώς και τρέχοντα θέματα Πολιτικής Προστασίας  που απασχολούν τους Δήμους και τους Συνδέσμους Δήμων.

Από τα μέλη της Επιτροπής ζητήθηκε να στείλουν προτάσεις και θέματα που θα πρέπει να συμπεριληφθούν στην θεματολογία της Διημερίδας Πολιτικής Προστασίας .

Στη Συνεδρίαση που έγινε υπό την προεδρία του Δημοσθένη Κουπτσίδη Δημοτικού Συμβούλου Γρεβενών, παρόντες ήταν οι  Δήμαρχοι Διονύσου και Μεγάρων Γιάννης Καλαφατέλης και Γρηγόρης Σταμούλης, οι Αντιδήμαρχοι Κρωπίας  Θεόδωρος Γρίβας, Μονεμβασιάς Κώστας Μαυρομιχάλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αγίας Παρασκευής Γιώργος Οικονόμου, Αλεξανδρούπολης Νίκος Γκότσης, Δίου Ολύμπου Πέτρος Κιάφας, Τρίπολης Σωτήρης Παπαδημητρίου, Ηρακλείου Νίκος Γιαλιτάκης , Βύρωνα Τάσος Μαυρόπουλος και άλλα μέλη της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ.

Ο Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Αντιδήμαρχος Πεντέλης Βλάσσης Σιώμος δήλωσε :

«Στη σημερινή Συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ ενημερώσαμε τα μέλη της επιτροπής για διάφορα θέματα που απασχολούν τους Δήμους και τους Συνδέσμους Δήμων της χώρας μας.

Επίσης ενημερώσαμε για τα θέματα που συζητήθηκαν στην 1η Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος Πολιτικής Προστασίας 2021-2027, πρόγραμμα που έχει στόχο την δημιουργία ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας στην χώρα μας, καθώς και για τα θέματα Πολιτικής Προστασίας που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση που έγινε υπό τον Υπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη.

Τέλος έχω την βεβαιότητα ότι στη διημερίδα Πολιτικής Προστασίας που θα διοργανωθεί στη Σιάτιστα και στην οποία θα συμμετάσχουν στελέχη της κυβέρνησης, εξαιρετικοί συνάδελφοι αυτοδιοικητικοί, στελέχη των Δήμων και των Συνδέσμων Δήμων με τεράστιες γνώσεις και εμπειρία από όλη την Ελλάδα, εκπρόσωποι της επιστημονικής κοινότητας και άριστοι επιστήμονες με επικεφαλής τον συνεργάτη μας στην ΚΕΔΕ, καθηγητή  Ευθύμη Λέκκα θα κατατεθούν σημαντικές  προτάσεις, προκειμένου να επιλυθούν θέματα που αφορούν την καλύτερη και πιο αποτελεσματική λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας στους Δήμους και τους Συνδέσμους Δήμων της χώρας μας».

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.