Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων παρέστη ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων παρέστη ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος.

siomos-pita

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ δήλωσε:

«Τη χρονιά που μας πέρασε η συνεργασία ανάμεσα στους Συνδέσμους Δήμων της Αττικής έγινε πραγματικά ουσιαστική. Συνεργαστήκαμε σε μια σειρά από κοινά θέματα με αιχμή του δόρατος τα εργασιακά και επιτύχαμε αφενός την επέκταση των 2ήμηνων συμβάσεων προσωπικού πυρασφαλείας σε 3ήμηνες, καθώς και τη συμπερίληψη και πάλι των Συνδέσμων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ.

siomos1

Στη χρονιά που ξεκινάει η συνεργασία αυτή θα συνεχισθεί και θα επεκταθεί, οπότε ο ΣΠΑΠ θα συμμετέχει σε όλες τις συλλογικές διαδικασίες, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στη συνεχή προσπάθεια για τον συντονισμό και τον έλεγχο της προετοιμασίας των δασικών περιοχών ευθύνης μας, αλλά και του αστικού και περιαστικού πρασίνου που τις περιβάλλει, αλλά και γενικότερα στις δράσεις πολιτικής προστασίας.

Untitled

Προγραμματίζουμε περαιτέρω κοινές προσπάθειες με τους Συνδέσμους της Αττικής, αναζητώντας εκτός των άλλων δράσεις που θα υπαχθούν στο ΕΣΠΑ ή/και άλλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Παράλληλα, στοχεύουμε μαζί με τους άλλους συνδέσμους να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας σε άλλους τομείς δράσης, όπως ο κοινωνικός, σε μια προσπάθεια για την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που δοκιμάζονται από την κρίση που περνά ο τόπος μας.

siomos

Εύχομαι σε όλους μια καλή και παραγωγική χρονιά».

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.