Σε Πεύκη και Γαλάτσι συνεχίζεται το πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων του Σ.Π.Α.Π. σε συνδρομή των Δήμων Μελών του

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) συνεχίζει να υλοποιεί και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων, βοηθώντας την προετοιμασία των Δήμων Μελών του στην αντιπυρική τους προστασία.

  

Συγκεκριμένα διενεργούνται καθαρισμοί σε περιοχές που υποδείχθηκαν από το Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης και ειδικότερα στο Δάσος Κάσδαγλη και στο Δήμο Γαλατσίου στο Πάρκο της Γκράβας. Οι δύο Ομάδες του ΣΠΑΠ, οι οποίες αποτελούνταν από εργαζομένους του Συνδέσμου, ήταν εξοπλισμένες με οχήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό και συνέδραμαν τους Δήμους Γαλατσίου και Λυκόβρυσης-Πεύκης, εν όψει της προετοιμασίας της καλοκαιρινής αντιπυρικής περιόδου.

  

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Συνεχίζουμε το πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων, με το οποίο βοηθάμε τους Δήμους Μέλη. Βρισκόμαστε από την αρχή της εβδομάδας και συνεχίζουμε τη συνδρομή μας στους Δήμους Λυκόβρυσης-Πεύκης και Γαλατσίου, με καθαρισμούς στα Δασύλλια Κάσδαγλη και Γκράβας αντίστοιχα. Και οι δύο αυτοί καθαρισμοί αποτελούν τμήμα των πρωτοβουλιών που έχουμε αναλάβει για να προστατεύσουμε τις περιαστικές περιοχές, συμμετέχοντας σε καθαρισμούς πρόληψης σε όλους τους Δήμους Μέλη του ΣΠΑΠ. Ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει όλο τον Ιούνιο και αν απαιτηθεί και τον Ιούλιο, να παρέχει εκ περιτροπής βοήθεια, σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα, στους Δήμους Μέλη του στους καθαρισμούς και αποψιλώσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Σύνδεσμος μας συμβάλλει αποφασιστικά, στην καλύτερη πρόληψη τυχόν δυσάρεστων φαινομένων, αλλά και στην περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση του αστικού και περιαστικού πρασίνου των Δήμων Μελών».

  

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.