Ο Βλάσσης Σιώμος Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π., Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε., Επικεφαλής Ομάδας Εθελοντών σε Ραντισμούς – Απολυμάνσεις στο Δήμο Πεντέλης

Σειρά απολυμάνσεων διενεργείται τις τελευταίες τρεις ημέρες στο Δήμο Πεντέλης σε κοινόχρηστους χώρους, κάδους απορριμμάτων, πεζοδρόμια, στάσεις λεωφορείων, αλλά και γύρω από ανοικτά καταστήματα, σούπερ μάρκετ, φαρμακεία, φούρνους, κρεοπωλεία, ψαράδικα, περίπτερα, κλπ.

Τις απολυμάνσεις διενεργεί συνεργείο του Δήμου Πεντέλης με επικεφαλής τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π. και Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσση Σιώμο και εθελοντές του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης. Τα ειδικά απολυμαντικά αποτελούν αντικείμενο χορηγίας ευαισθητοποιημένων πολιτών.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, κατά τη διάρκεια των ραντισμών αυτών δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστώ θερμά τους εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του δήμου Πεντέλης που συμμετέχουν στις σημερινές απολυμάνσεις κεντρικών και πολυσύχναστων σημείων της πόλης μας.

Ευχαριστώ επίσης ιδιαίτερα τον καλό φίλο που μας χορήγησε το ειδικό απολυμαντικό υλικό, καθώς και άλλο συμπολίτη μας, που θα χορηγήσει τις προσεχείς ημέρες εκατοντάδες μάσκες προστασίας στο Δήμο μας, αποδεικνύοντας ότι η κοινωνική ευαισθησία των συμπολιτών μας είναι παρούσα.

Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες μέρες να πραγματοποιούμε τέτοιες δράσεις στα βασικά σημεία της πόλης.

Όλοι μαζί με ομοψυχία μπορούμε να νικήσουμε και σε αυτή την μάχη, με την προϋπόθεση να υλοποιούμε τις παραινέσεις των ειδικών επιστημόνων!

Αιρετοί, εργαζόμενοι και εθελοντές με ομοψυχία, είμαστε στα πόστα μας, όποια στιγμή και αν αυτό απαιτηθεί, υπερβάλλοντες εαυτούς!!

Παρακαλώ τους συμπολίτες μας να μην ξεχνούν: Μείνετε Σπίτι!  Σας χρειαζόμαστε όλους υγιείς και δυνατούς!»

Από το Γραφείο Τύπου του Σ.Π.Α.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.