Πρόσληψη μέσω της Κ.Ε.Α.Ν προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας 5 μηνών, στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών με αποδέκτη και Δήμο μέλος του Σ.Π.Α.Π

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων στον κοινωνικό σύλλογο Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (Κ.Ε.Α.Ν) για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στην Περιφέρεια Αττικής, και συγκεκριμένα στην περιφερειακή ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών, που περιλαμβάνει και δήμο μέλς του Σ.Π.Α.Π, στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων για την Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών που θα απασχοληθούν από το Κ.Ε.Α.Ν με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας 5 μηνών, είναι συνολικά τριακόσια είκοσι έξι (326) άτομα, εκ των οποίων τα εξήντα (60) αφορούν σε θέσεις σε Δήμο μέλος του Σ.Π.Α.Π.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια Αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφείο του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων (Κ.Ε.Α.Ν) (για Π.Ε Κεντρικού Τομέα Αθηνών) Πατρόκλου 57 & Πριάμου, Τ.Κ. 131 22, ΙΛΙΟΝ, ΑΘΗΝΑ υπόψιν κ. Σωτηρίας Λούκα (τηλ. επικοινωνίας: 210-2692881).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012 και λήγει την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012.

Η υποβολή των αιτήσεων στα γραφεία του δικαιούχου πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9 π.μ. έως 2:30 μ.μ.

Την προκήρυξη, το έντυπο της αίτησης αλλά και οδηγίες για τη συμπλήρωσή της οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην Ενότητα Ενημέρωση του διαδικτυακού τόπου του Σ.Π.Α.Π

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.