Πρόγραμμα για Απόφοιτους Πανεπιστημιακών & Πολυτεχνικών Σχολών με στόχο την ενίσχυση της επιχείρησής τους ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ έως 12 Δεκεμβρίου

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ ανακοίνωσε παράταση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής μόνο για Νέους Επιστήμονες για το πρόγραμμα «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων – μελών του ΣΠΑΠ». Η υποβολή αιτήσεων ισχύει μέχρι την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν Νέοι Επιστήμονες (ιατροί, κτηνίατροι, φαρμακοποιοί, δικηγόροι, μηχανικοί που είναι απόφοιτοι των Πανεπιστημιακών, Πολυτεχνικών σχολών), οι οποίοι είναι κάτοικοι σε δήμο-μέλος του Σ.Π.Α.Π. Συγκεκριμένα, μέλη είναι οι εξής δήμοι: Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Διονύσου, Κηφισιάς, Μαραθώνα, Παλλήνης, Πεντέλης, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Ραφήνας – Πικερμίου, Σπάτων – Αρτέμιδας & Χαλανδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα www.aspentelikon.gr.
Η κατάθεση των αιτήσεων και των δικαιολογητικών γίνεται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, τις ώρες 10:00-13:00 στην ΑΠΟΣΤΟΛΗ [Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37 (Πλ. Κυνοσάργους), Ν. Κόσμος]. Για ερωτήματα & διευκρινήσεις, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2130 18 4446.
Το πρόγραμμα αφορά μια ολοκληρωμένη παρέμβαση ενεργειών και δράσεων, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση των Νέων Επιστημόνων για την επέκταση της υπάρχουσας επιχείρησης ή για την ενδυνάμωση της κύριας δραστηριότητας τους.
Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως αυτές παρουσιάζονται στην πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα βρείτε στην ιστοσελίδα, καλούνται να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

ΓΕΝΙΚΑ

Συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση συμμετοχής (αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΑΣ).
Επικυρωμένο αντίγραφο διπλής όψεως Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ταυτότητας Παλιννοστούντος, ή Άδειας Παραμονής σε ισχύ ή λοιπού εγγράφου αναγνώρισης προσφυγικής ιδιότητας.
Έγγραφο πιστοποίησης του τόπου διαμονής ή Υπεύθυνη δήλωση μόνιμης κατοικίας επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή.
Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
Εκκαθαριστικό Οικονομικού Έτους 2013.
Στην περίπτωση που ο/η ενδιαφερόμενος/η δεν υποβάλλει φορολογική δήλωση λόγω χαμηλού εισοδήματος θα πρέπει να υποβληθεί υπεύθυνη δήλωση ότι νομίμως δεν υποβάλλει φορολογική δήλωση.

Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 σχετικά με την τήρηση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη καθώς και ότι ο/η ωφελούμενος/η δεν συμμετέχει την ίδια περίοδο σε άλλο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα (αναρτημένη στην ιστοσελίδα της ΑΣ)
Αντίγραφο απόφασης αρμοδίου οργάνου ΙΚΑ με την οποία να πιστοποιείται ποσοστό αναπηρίας 50% και πάνω (εφόσον απαιτείται).
Αντίγραφα νομιμοποιητικών εγγράφων για όσους δηλώνουν μονογονεϊκή οικογενειακή κατάσταση (εφόσον απαιτείται).
Αντίγραφα πιστοποιητικών γνώσης: ξένης γλώσσας, χρήσης Υπολογιστών (εφόσον υπάρχουν).
ΕΙΔΙΚΑ

Αντίγραφα Τίτλων Σπουδών (Πτυχίο, μεταπτυχιακό πτυχίου κ.ά) όπου θα φαίνεται η ημερομηνία κτήσης ή απόκτησης της ειδικότητας
Αντίγραφα αναγνώρισης τίτλου/ων από το ΔΟΑΤΑΠ, εφόσον πρόκειται για τίτλο/ους εξωτερικού
Αντίγραφο έναρξης επιτηδεύματος (στην αρμόδια Δ.Ο.Υ.) υποχρεωτικά από την 02.01. 2011 και μετά.
Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος για το οικονομικό έτος έναρξης επιτηδεύματος
Πιστοποιητικό Τύπου Α περί εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων ή έγγραφο νόμιμης απαλλαγής στράτευσης (για τους άνδρες υποψήφιους).
Βεβαίωση μεταβολής εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. για όσους δύνανται να ενταχθούν στο πρόγραμμα και έχουν προβεί σε έναρξη επιτηδεύματος από την 01/01/2010 και μετά, δηλώνοντας ως έδρα την οικία τους και έχουν προβεί σε μεταβολή της έδρας από την 02/01/2011 και μετά
Υπεύθυνη δήλωση με θεώρηση από την ΔΟΥ στην οποία ανήκετε ότι δεν έχετε ιδρύσει τις κάτωθι μορφές εταιρειών: 1. Ανώνυμες Εταιρείες (Α.Ε.) 2 Αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες και δεν είχατε άλλη επιχείρηση πριν από την έναρξη επιτηδεύματος στη Δ.Ο.Υ. (να αναγράφεται και η ΔΟΥ στην οποία ανήκετε)
Επικυρωμένο αντίγραφο άδειας ιατρικής ειδικότητας [ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ]
Υπεύθυνη δήλωση με θεώρηση από την Δ.Ο.Υ. στην οποία ανήκετε ότι ασκούσατε ατομικό επάγγελμα ή συμμετείχατε σε επιχείρηση ως ιατρός άνευ ειδικότητας πριν την έναρξη επιτηδεύματος, για χρόνο που δεν ξεπερνούσε τους 12 μήνες [ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΥΣ]

Οι αιτούντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους ώστε να αναγράψουν στην αίτηση:
Το ΑΦΜ και την αρμόδια Δ.Ο.Υ. που ανήκουν.
Τον Αριθμό Μητρώου Ασφαλισμένου (ΑΜΑ) του ΙΚΑ και το ΑΜΚΑ.

Πληροφορίες για όλα τα ΤΟΠ.Σ.Α. Περιφέρειας Αττικής, μπορείτε να βρείτε στο www.top-sa.gr

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ υλοποιεί την Πράξη «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες της τοπικής αγοράς εργασίας των Δήμων – μελών του ΣΠΑΠ», η οποία εντάσσεται στην δράση 7: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας» της κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης» του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», και ειδικότερα στη «Διευκόλυνση της Απασχόλησης στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.