Παναγιώτης Μερτύρης

Mertyris

Ο Παναγιώτης Μερτύρης του Νικολάου γεννήθηκε το 1963 στην Παλλήνη , όπου μεγάλωσε ,ζει, και δραστηριοποιείται επαγγελματικά έως και σήμερα.MertyrisΕίναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Σπάτων και πήρε τεχνική εκπαίδευση στην Σιβιτανίδειο Σχολή στο τμήμα Ηλεκτρονικών.

Το 1986 εκπληρώνει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως έφεδρος αξιωματικός πυροβολικού στην Κω.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της εμπορίας επαγγελματικών αυτοκινήτων με εισαγωγές από ευρωπαικές χώρες και διατηρεί έως και σήμερα δύο εκθέσεις στην Παλλήνη.

Ταυτόχρονα ιδρύει και λειτουργεί μεταφορική εταιρία ακολουθώντας τον κλάδο των μεταφορών.

Το 2000 αναπτύσσει και Τρίτη επαγγελματική δραστηριότητα στον χώρο των οικοδομικών επιχειρήσεων.

Παράλληλα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις το 2007 συμμετέχει στο Δ.Σ του Παλληνιακού ως Αντιπρόεδρος και το 2009 αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας έως και τον Ιούλιο του 2014.

Το 2010 εκλέγεται για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος από την δημοτική ενότητα Παλλήνης στον ενιαίο Καλλικρατικό Δήμο. Το 2011 αναλαμβάνει επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έως και τις δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2014, όπου διεκδικεί τον Δήμο Παλλήνης από την θέση του υποψήφιου Δημάρχου. Καταλαμβάνει την δεύτερη θέση και είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης.

 

Ο Παναγιώτης Μερτύρης στην πορεία του μέχρι τώρα έχει να επιδείξει αξιοπρέπεια, ήθος, ανιδιοτέλεια, τόλμη, εργατικότητα, καλή συνεργασία, αξιοποίηση ευκαιριών , προσήλωση στον στόχο και αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε , ζει, και θα παραδώσει στις επόμενες γενιές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.