Ο ΣΠΑΠ στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου στον Ν. Βουτζά

Στην πρώτη γραμμή κατάσβεσης του πύρινου μετώπου που ξέσπασε στον Ν. Βουτζά βρέθηκε το δυναμικό του Σ.Π.Α.Π.

Από την ώρα έναρξης της πυρκαγιάς οχήματα του Συνδέσμου, υδροφόρες των δήμων Αμαρουσίου, Διονύσου, Κηφισιάς, Μαραθώνα, Παλλήνης, Ραφήνας, Χαλανδρίου, εργαζόμενοι και δεκάδες εθελοντές του Συνδέσμου έσπευσαν στο σημείο της φωτιάς προκειμένου να συνδράμουν τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Υδροφόρες έστειλαν επίσης οι δήμοι Ψυχικού, Βύρωνα, Καισαριανής, Ζωγράφου, Γλυφάδας, Ηλιούπολης και Αγίας Παρασκευής που απο την έναρξη της φωτιάς βρέθηκε στο σημείο με πυροσβεστικό όχημα του Δήμου και προσωπικό.

Στο σημείο της πυρκαγιάς βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής κος Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κος Νίκος Χιωτάκης, το μέλος της Ε.Ε του Σ.Π.Α.Π. κος Βλάσης Σιώμος, καθώς και ο διευθυντής του Επιχειρησιακού Κέντρου του Σ.Π.Α.Π κος Νίκος Σταθόπουλος.

2

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π και Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γ. Πατούλης δήλωσε: «Καταθέτουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους Δήμους που έστειλαν υδροφόρα οχήματα, στους εργαζόμενους και στους εθελοντές μας, στον Σ.Π.Α.Υ για την άψογη συνεργασία και παράλληλα εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στα μέλη της πυροσβεστικής οικογένειας που τραυματίστηκαν εν ώρα καθήκοντος».

1

Δυνάμεις του Σ.Π.Α.Π παραμένουν στο σημείο της πυρκαγιάς.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.