Ο ΣΠΑΠ σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» διοργανώνει την 2η Δράση Εθελοντικής Αναδάσωσης για τη φυτευτική περίοδο 2023 – 2024.

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζει δυναμικά τις Δράσεις Εθελοντικής Αναδάσωσης για τη νέα φυτευτική περίοδο 2023 – 2024, βοηθώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην Ανάπλαση και Αποκατάσταση του Φυσικού Περιβάλλοντος στο Πεντελικό Όρος.

Συγκεκριμένα από πέρυσι τον Νοέμβριου του 2022 και μέχρι το τέλος της φυτευτικής περιόδου, τον Μάρτιο του 2023 έχει πραγματοποιήσει 12 δράσεις εθελοντικής αναδάσωσης στην περιοχή που καήκε από την πυρκαγιά του καλοκαιριού του 2022.

Τη νέα φυτευτική περίοδο 2023 – 2024, συνεχίζει τις δράσεις αυτές προκειμένου να πρασινίσει και πάλι το μαύρο τοπίο. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, στις 10 π.μ. στο χώρο που βρίσκεται Βορειοανατολικά του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης διοργανώνει την 2η Δράση Εθελοντικής Αναδάσωσης σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον».

Δίνουμε Ζωή στο Βουνό μας, Φροντίζουμε το Κοινό μας Σπίτι. Ξαναπρασινίζουμε την Καμένη Περιοχή.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 5 Νοεμβρίου να δενδροφυτεύσουμε και να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι για να ξαναπρασινίσουμε το Πεντελικό μας.

Το ραντεβού μας είναι στις 10 π.μ. μπροστά από το Ειδικό Σχολείο Πεντέλης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2108033622

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.