Μήνυμα του Προέδρου του Σ.Π.Α.Π. Βλάσση Σιώμου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσσης Σιώμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εύχομαι καλή πρόοδο, δύναμη, επιμονή και κουράγιο σε όλους τους μαθητές που ξεκινούν σήμερα τη νέα τους σχολική χρονιά.  Βρίσκονται σε μια νέα αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση της γνώσης. Εύχομαι επίσης στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς καλό κουράγιο στη δύσκολη πορεία των παιδιών και στο δύσκολο έργο τους που ξεκινά και πάλι.

Σε αυτή την πορεία, ευχόμαστε σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα, να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων που θέτουν.

Χρέος όλων μας είναι να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες, ώστε τα νέα παιδιά να αποκτήσουν όχι μόνο την καλύτερη δυνατή μόρφωση από τα σχολεία τους, αλλά και εμπειρίες από τον κόσμο που τα περιβάλλει, μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία.

Εμείς στον Σ.Π.Α.Π. θα συνεχίσουμε και εφέτος τη δική μας προσπάθεια, μέσα από τις κοινές περιβαλλοντικές μας δράσεις με σχολεία και εκπαιδευτικούς, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε τις νέες γενιές στην προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα θα εργαστούμε και πάλι μεθοδικά για να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά ένα καλύτερο κόσμο από το δικό μας».

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.