Εργαζόμενοι από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ. στον Σ.Π.Α.Π.

Εργαζόμενοι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ, ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου να εργάζονται στον Σύνδεσμο για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού, με συμβάσεις πεντάμηνης διάρκειας που θα διαρκέσουν έως τις αρχές Ιουνίου. Οι εργαζόμενοι θα αξιοποιηθούν σε θέσεις γενικών καθηκόντων και θα βοηθήσουν στην διεκπεραίωση του έργου του Συνδέσμου.

Η ένταξη του ΣΠΑΠ στους Συνδέσμους Δήμων που επωφελούνται από τα Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας είναι το επιτυχές αποτέλεσμα των συνεχών επαφών που είχε με τα συναρμόδια Υπουργεία, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, σε συντονισμό και με τους Προέδρους των άλλων Συνδέσμων Δήμων της Αττικής.

Ο κ. Σιώμος καλωσορίζοντας τους νέους εργαζομένους δήλωσε σχετικά: «Σε μια δύσκολη για τη χώρα μας συγκυρία, που έχει σημαδέψει με τις επιπτώσεις της πολλούς από τους εργαζομένους στη χώρα μας, αλλά και αυτοδιοικητικούς οργανισμούς όπως ο ΣΠΑΠ, το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας έρχεται να καλύψει μέρος του προβλήματος, τόσο των ανθρώπων που βρέθηκαν χωρίς δουλειά, όσο και του δικού μας που λόγω περικοπών αδυνατούμε να προσλάβουμε μόνιμο προσωπικό, ώστε να επιτελούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έργο μας.

Θεωρώ πολύ σημαντικό το ότι ο ΣΠΑΠ πρώτος συμπεριελήφθη στο πρόγραμμα, γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα την ποιότητα και το μέγεθος του έργου που επιτελούμε, για την προστασία και την ανάπλαση του Πεντελικού περβάλλοντος. Ευχαριστούμε για το λόγο αυτό τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας για την άμεση ανταπόκρισή τους στο σχετικό μας αίτημα.

Ελπίζω λοιπόν σε μία καλή συνεργασία και μία απαρχή για περαιτέρω και περισσότερη στελέχωση του Συνδέσμου μας μέσω ανάλογων μελλοντικών προγραμμάτων».

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.