Επίσκεψη του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος στο ΚΕπιχ ΣΠΑΠ. Σε πλήρη ετοιμότητα ενόψει επικινδυνότητας 3

Την επίσκεψη του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστρατήγου Ιωάννη Καρατζιά δέχθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), στο πλαίσιο των ελέγχων ετοιμότητας εν όψει του Επιπέδου Επικινδυνότητας 3 και της επιφυλακής στην οποία βρίσκονται τα Κλιμάκια Πυροπροστασίας, λόγω των αυξημένων ανέμων που πνέουν στην Αττική.

Τον Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής συνόδευαν ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, Αντιπύραρχος Ιωάννης Καρακώστας και Επιπυραγός Ιωάννης Ζαμάνης. Είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ και Γενικό Γραμματέα του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσση Σιώμο, το Μέλος ΔΣ ΣΠΑΠ και Δημοτικό Σύμβουλο Σπατών Αρτέμιδας κ. Πέτρο Πουλάκη και το Δημοτικό Σύμβουλο Πεντέλης κ. Δημήτρη Σταυρόπουλο, καθώς και εθελοντές του Συνδέσμου, τους οποίους και συνεχάρησαν για το βαθμό ετοιμότητας που επιδεικνύει ο ΣΠΑΠ και για τα μέτρα που έχουν ληφθεί, προκειμένου να αντιμετωπισθεί κάθε δυσάρεστο ενδεχόμενο.

20150702_113733_copy

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δεχθήκαμε σήμερα τον κ. Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, καθώς και τους επικεφαλής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού, στο πλαίσιο των ελέγχων ετοιμότητας που πραγματοποιεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε όλα τα κλιμάκια Πυρασφάλειας και Πολιτικής Προστασίας, λόγω του Επιπέδου Επικινδυνότητας 3 που είμαστε σήμερα. Όπως πάντα ο ΣΠΑΠ είναι σε επιφυλακή, με Διοίκηση, εργαζομένους, εθελοντές, οχήματα και μηχανολογικό εξοπλισμό, ώστε να παράσχει βοήθεια προς την Πυροσβεστική, εάν και όποτε αυτό ζητηθεί, σε περίπτωση συμβάντος. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε εδώ μέχρι τη λήξη της επιφυλακής, κάνοντας όπως κάθε φορά το καλύτερο δυνατόν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.