Δράση Μαθητικής Αναδάσωσης από τον Σ.Π.Α.Π., το Δήμο Κηφισιάς και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» στο Πεντελικό

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), ο Δήμος Κηφισιάς και η Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» διοργανώνουν μαθητική αναδάσωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην θέση «Κοκκιναρά» (τέρμα οδού Ξενίας) την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 10 π.μ. Πρόκειται για την 5η Δράση Αναδάσωσης του Συνδέσμου για το 2017.

Στη δράση έχουν δηλώσει συμμετοχή Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία από τη Βόρεια Αττική. Οι μαθητές των σχολείων θα έχουν την ευκαιρία να υιοθετήσουν τα δέντρα του σχολείου τους, να τα φυτέψουν και αργότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, να τα ποτίσουν και να τα φροντίσουν.

Με την δράση αυτή δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση  στην εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας, δασοπροστασίας και εθελοντισμού.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας συμμετέχοντας σε αυτή την  δεντροφύτευση.

Σε περίπτωση βροχής  η δράση θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία.

 

Σημείο συνάντησης: Τέρμα οδού Ξενίας στον Κοκκιναρά.

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 210 8033622.

Δείτε και κατεβάστε την αφίσα εδώ

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.