Διανομή ελάτων πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) στους Δήμους – Μέλη του.

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) εξασφάλισε μεγάλα έλατα, έπειτα από την ευγενική χορηγία της εταιρίας Lamda Development. Τα έλατα αυτά τα διένειμε στους Δήμους – Μέλη του, τα οποία θα βρουν μια νέα κατοικία και θα κοσμήσουν τους Δήμους του Πεντελικού ομορφαίνοντας την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας.

 

Τα έλατα αυτά συνέθεσαν τις ημέρες των εορτών το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο του The Ellinikon Experience Park του Ελληνικού. Το Exprerience Park που αποτελεί μέρους του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού στο χώρου του ιστορικού Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας, είναι το πρώτο από μια σειρά έργων αφιερωμένων στο στόχο μίας σύγχρονης πόλης, φιλικής προς το περιβάλλον, κάνοντας καλύτερη τη ζωή όλων των πολιτών ανεξάρτητα από την κοινότητα στην οποία ανήκουν.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Μετά από  συγκεκριμένες συνεννοήσεις ο  Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού εξασφάλισε μεγάλα έλατα, τα οποία διανείμαμε ισομερώς  στους Δήμους – Μέλη μας  προκειμένου να φυτευτούν σε κατάλληλα σημεία που θα επιλεγούν από τους Δήμους – Μέλη μας.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μας στην εταιρία Lamda Development για την ευγενική της χορηγία.»

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.