Δήλωση του Προέδρου του ΣΠΑΠ Βλάσση Σιώμου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η προστασία του Περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας. Το περιβάλλον χρήζει συνεχούς προστασίας, διότι αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες που καθορίζουν την ποιότητα της ζωής μας, τόσο σήμερα όσο και μελλοντικά. Έχουμε χρέος απέναντι στις νέες γενιές να συνεχίζουμε το έργο που σήμερα επιτελούμε στον ΣΠΑΠ. Για μας στον ΣΠΑΠ, Διοίκηση, προσωπικό, εθελοντές, κάθε ημέρα είναι «Ημέρα Περιβάλλοντος».

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που έχει καθιερωθεί παγκοσμίως, ας γίνει λοιπόν η αφορμή για τον καθένα μας, ώστε να συμβάλλουμε στην προστασία του πλανήτη, όσο ο καθένας μπορεί. Για εμάς επικεντρώνεται στη φροντίδα, την προστασία και την αφοσίωση στο πράσινο και στο περιβάλλον του Πεντελικού βουνού που μας περιβάλλει.

Καλώ όλους τους πολίτες να ενώσουν τις εθελοντικές τους προσπάθειες με τις δικές μας για να είναι κάθε μέρα «Ημέρα Περιβάλλοντος» στο Πεντελικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.