Έγκριση πρόσληψης μέσω της MKΟ «ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας 5 μηνών, με αποδέκτες και Δήμους μέλη του Σ.Π.Α.Π

Εγκρίθηκαν από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π) οι υπ’ αριθμ. ΚΟΧ 64.903/1/2012, 64.901/1/2012, 64.907/1/2012 ανακοινώσεις της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρίας «ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΗ ΕΛΛΑΔΑ» για πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η οποία, μεταξύ άλλων, προβλέπει θέσεις και σε Δήμους μέλη του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π). Ενημέρωση σχετικά με τις ανακοινώσεις με λεπτομέρειες για τη διαδικασία πρόσληψης καθώς και τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων θα ακολουθήσει τις προσεχείς ημέρες.

Η πρόσληψη υλοποιείται στο πλαίσιο της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς χαρακτήρα στην Περιφέρεια Αττικής, και συγκεκριμένα, στις περιφερειακές ενότητες Κεντρικού Τομέα, Βορείου Τομέα και Ανατολικής Αττικής στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
Αναλυτικά, βάσει των σχετικών ανακοινώσεων, οι προκηρυσσόμενες θέσεις ανά τομέα και Δήμο μέλος του Σ.Π.Α.Π είναι οι εξής:

Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα
Μία (1) θέση ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, 5 μήνες, Δήμος Γαλατσίου
Μία (1) θέση ΠΕ,ΤΕ Επικοινωνιολόγοι, 5 μήνες, Δήμος Γαλατσίου
Μία (1) θέση ΤΕ, ΔΕ Γραφίστες, 5 μήνες, Δήμος Γαλατσίου

Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα
Μία (1) θέση ΠΕ,ΤΕ Επικοινωνιολόγοι, 5 μήνες, Δήμος Αμαρουσίου
Μία (1) θέση ΤΕ, ΔΕ Γραφίστες, 5 μήνες, Δήμος Αμαρουσίου
Τρεις (3) θέσεις ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, 5 μήνες, Δήμος Αμαρουσίου

Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής
Δύο (2) θέσεις ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, 5 μήνες, Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου
Μία (1) θέση ΠΕ,ΤΕ Επικοινωνιολόγοι, 5 μήνες, Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου
Μία (1) θέση ΤΕ, ΔΕ Γραφίστες, 5 μήνες, Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επισκέπτονται σε τακτά χρονικά διαστήματα το διαδικτυακό τόπο του Σ.Π.Α.Π www.spap.org.gr για ό,τι νεότερο σχετικά με τις διαδικασίες της πρόσληψης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.