Επίσκεψη σε Εθελοντικές Ομάδες από τον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π. με την ευκαιρία της έλευσης του Νέου Έτους

Επίσκεψη σε Εθελοντικές Ομάδες που δραστηριοποιούνται στα όρια ευθύνης του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) πραγματοποίησε με την ευκαιρία της έλευσης του Νέου Έτους ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος και αντάλλαξε ευχές με τους εθελοντές που ακόμη και τις γιορτινές ημέρες ήταν σε επιφυλακή λόγω του χιονιά που επικρατούσε στην Αττική.

Ειδικότερα ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. επισκέφθηκε την Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.ΟΜ.Α.Κ.) όπου συναντήθηκε με εθελοντές παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδας και Μέλους της ΕΕ του ΣΠΑΠ Παναγιώτη Λάμπρου, την Εθελοντική Ομάδα Ραφήνας Πικερμίου (ΕΘ.Ο.Ρ.Π.) όπου τον υποδέχθηκαν οι εθελοντές της Ομάδας, το Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Άνοιξης παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου Διονύσου και Αντιπροέδρου του Σ.Π.Α.Π. Θανάση Κρητικού και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Άνοιξης Χαράλαμπου Πιπέρη, καθώς και την Εθελοντική Ομάδα Ροδόπολης. Τέλος, ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. συνάντησε Εθελοντές Μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγίου Στεφάνου, επί τω έργω, στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και τους ευχήθηκε για τη νέα χρονιά.

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«2,5 ώρες πριν τον ερχομό του 2017 και οι εθελοντές παρόντες στις θέσεις τους έτοιμοι για προσφορά στους συνανθρώπους μας. Και φυσικά δεν είναι οι μόνοι…. Οι θερμές ευχές και ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς για αυτούς και τις οικογένειες τους, ελάχιστη υποχρέωση και καθήκον μας.

Και το 2017 είμαι βέβαιος ότι οι εθελοντές μας θα συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και με αμείωτη ένταση τις προσπάθειες τους για να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. Είμαι βέβαιος ότι οι εθελοντές μας θα είναι συνεχώς παρόντες στην προσπάθεια που όλοι μαζί καταβάλουμε για να επιτύχουμε το βασικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από το ζωντάνεμα του φυσικού πρασίνου και την ανάπλαση του Πεντελικού περιβάλλοντος, με αναδασώσεις, ποτίσματα, διανοίξεις δασικών δρόμων, δημιουργία υποδομών πρόληψης, φύλαξη του βουνού από παράνομη υλοτομία, παράνομη βόσκηση, παράνομη λατόμευση, παράνομη απόρριψη μπαζών, τη συνδρομή προς τους Δήμους Μέλη σε κάθε δράση Πολιτικής Προστασίας όταν και όποτε υπάρχει ανάγκη αντιμετώπισης δυσμενών καιρικών φαινομένων ή φυσικών καταστροφών, καθώς και όποια άλλη δράση απαιτείται προκειμένου να επανέλθει το βουνό μας στη φυσική του ομορφιά, για να μπορούν να το χαίρονται όλοι όσοι το αγαπούν.

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.