Επίσκεψη από τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Σ.Π.Α.Π.

Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) στη Νέα Πεντέλη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. Βλάσσης Σιώμος, εργαζόμενοι και εθελοντές που βρίσκονται σε επιφυλακή και προετοιμάζονται για τον επερχόμενο χιονιά. Τον κ. Πατούλη συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης και Βασίλης Κόκκαλης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου Γιώργος Διδασκάλου.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ ευχήθηκε καλή χρονιά και εξήρε την ετοιμότητα, το αίσθημα ευθύνης και το φρόνημα των εργαζομένων και εθελοντών του ΣΠΑΠ, ευχαριστώντας τους για τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειές τους.

Πριν την επίσκεψη ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Σ.Π.Α.Π. και τους Αντιδημάρχους του Δήμου Αμαρουσίου Σπύρο Σταθούλη και Βασίλη Κόκκαλη, επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις του Δήμου Αμαρουσίου όπου εργαζόμενοι, οχήματα και μηχανήματα ήταν σε πλήρη επιφυλακή για την αντιμετώπιση τυχόν δυσμενών καιρικών φαινομένων, όπου διαπίστωσε το μέγιστο βαθμό ετοιμότητας και έδωσε οδηγίες για την αντιμετώπιση της πιθανής κακοκαιρίας.

  

Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. και Γενικός Γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε., Βλάσσης Σιώμος δήλωσε:

«Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη για τη σημερινή του επίσκεψη. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ είναι πάντα κοντά μας, άλλωστε έχει και εκείνος διατελέσει Πρόεδρος του ΣΠΑΠ και μας συνδράμει όποτε χρειαστούμε. Αντίστοιχα και εμείς τον διαβεβαιώσαμε ότι στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας και με το Δήμο Αμαρουσίου, όπως άλλωστε και με τους υπόλοιπους δήμους μέλη, θα είμαστε παρόντες, να συνδράμουμε και εμείς με τη σειρά μας, όπως πράξαμε και στην πρόσφατη χιονόπτωση, στην προσπάθεια να μείνουν οι δρόμοι ανοικτοί από τους πιο μεγάλους έως τους πιο μικρούς προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες μας, εάν και πάλι υπάρξουν δυσμενείς καιρικές συνθήκες».

 

Από το Γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.